Palvelut

Hevosen hyvinvointi ja kehonhuolto

Kranio

Kraniosakraaliterapia on John E. Upledgerin kehittämä hoitomenetelmä, jonka juuret ovat osteopatiassa. Kraniosakraaliterapia, tutummin kranio, on kokonaisvaltaista pehmeää manuaaliterapiaa, jolla päästään syvälle asian ytimeen ja voidaan kehoa tasapainottamalla hoitaa monipuolisesti erilaisia vaivoja. Kranio toimii myös oikein hyvin lihashuoltoon hevosen treenin tueksi, samaan tapaan kuten esim. klassinen hevoshieronta.

Ennen ja jälkeen käsittelyn

Ennen kraniohoitoa hevoselle täytyy varata 1-2h aikaa palautua liikutuksesta.
Kraniohoidon jälkeen on tärkeää antaa hevoselle aikaa mukautua tehtyyn käsittelyyn. Parasta on pitää seuraava päivä (tai vähintään 24h) vapaana liikutuksesta. Näin tarjoat hevosellesi parhaan mahdollisen hyödyn kraniokäsittelystä.

Kraniosakraaliterapiaa, kuten klassista hevoshierontaakaan ei ole syytä tehdä silloin, jos hevosesi on akuutisti sairaana (esim. kuume, tulehdus, tuore vamma). Kerrothan mikäli olet epävarma voiko hevostasi käsitellä.

Hevosen hyvinvointi ja kehonhuolto

Hevosen fysiikkavalmennus

Yksilöllistä hevoslähtöistä treeniohjausta tukemaan hevosesi kehonhuoltoa. Autan löytämään oikeat keinot tukemaan hevosen liikettä ja kehitystä kohti hyvin toimivaa kehoa joko maasta käsin tai ratsain. Valmennus suunnitellaan ja toteutetaan aina hevosen yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Hevosen hyvinvointi ja kehonhuolto

Hinnasto

Toimin pääasiallisesti pääkaupunkiseudulla, mutta sopimuksen mukaan muuallakin!
Kraniokäsittelyn hintaan vaikuttaa hoidon laajuus ja hevosen sijainti.
Ryhmät (max 5 hevosta / käynti) hinnoitellaan erikseen.
Hinta alkaen 80 € / hevonen.

Fysiikkavalmennuksen hinta määritellään palvelun laajuuden mukaan.

Ota minuun yhteyttä, niin sovitaan hinnasta tarkemmin!

Palvelen suomeksi.
You get service in English too.
Forstår bra og kan snakke litt norsk også.